Boksen

Boksen is razend populair en niet zonder reden. Ervaar de intensiteit en finesse van de diverse boksstoten en hoe je combinaties met je armen en lichaam maakt. Boksen is meer dan alleen een workout, het is een schaakspel!

Kickboksen

Kickboksen is een full body workout waarbij je boven- én onderlichaam intensief gebruikt door de combinatie van boksen en diverse trap- en knietechnieken. Plezier is gegarandeerd door de leuke afwisseling die kickboksen biedt.

Bootcamp

Met onze bootcamp garanderen wij je van een afwisselende, spierversterkende én conditieverhogende trainingsmethode. Tijdens de bootcamp wordt vooral gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en eenvoudige sportattributen.

Tarieven

Wekelijkse training

Wekelijks 30-60 minuten aan de slag met jullie team online of op een (buiten) locatie nabij jullie eigen kantoor. De regelmaat van deze trainingen resulteert in een groeicurve van techniek en conditie. Hoe halen jullie het beste uit jezelf?

vanaf €120,-

* Dit tarief is op basis van 30 minuten online training. Voor fysieke trainingen van 60 minuten hanteren wij andere tarieven.

Offerte aanvragen

Eenmalige clinic

Een leuk teamuitje organiseren? Of een intensieve werkweek afsluiten met frisse energie? Beleef met elkaar 75 minuten de impact van onze eenmalige boks, kickboks of bootcamp clinic.

€400,-

* Dit tarief is op basis van maximaal 14 deelnemers. Inclusief gebruik van handschoenen en exclusief locatie. Wij faciliteren groepen tot 100 deelnemers.

Offerte aanvragen

Onze klanten

Garant voor een dikke vette smile

Is het een goed plan om tijdens een Innovatie Tweedaagse in de vroege ochtend na een spontane stapavond met je collega’s te gaan boksen? Een clinic van The Boxing Factory heeft me in ieder geval één ding geleerd: dat is een verrekte goed idee zelfs. Niet eerder, zelfs niet in de kroeg, was de club zo één en hadden we zoveel plezier met elkaar. Ook al bakten we er soms niets van en had 95% van de collega’s op voorhand geen boks ervaring, het plezier stond voorop. De clinic stond garant voor een dikke vette smile bij alle 20 collega’s, waarvoor grote complimenten naar The Boxing Factory!

Paulien Simonides Ambassadeur Innovatielab via NDC mediagroep

Fysiek en mentaal sterker

Zeer professionele en prettige sessies altijd met Donovan! Hij brengt mensen naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat je net die stap extra zet. Naast fysieke uitdaging merk ik dat het ook zeker verbinding brengt met mijn collega's om samen te trainen bij The Boxing Factory. Bovendien word ik er zelf fysiek en mentaal sterker van. Zeker een aanrader als teamsessie dus. Keep up the good work!

Marije van Asseldonk, Digitaal Specialist bij De Persgroep Nederland

Goed voor teambuilding

Ik kan iedereen Donovan als kickbokstrainer adviseren! We hebben onlangs een Kickboks clinic gehad, we waren allemaal sceptisch omdat we niet wisten wat we moesten verwachten. We zijn met een groep van 15 man ontzettend goed begeleid door Donovan. Hij is geduldig, legt alles goed uit en maakt het voor iedereen toegankelijk, voor zowel beginnelingen als gevorderden. Hij haalt het maximale uit je! Aanrader voor organisaties om je medewerkers aan het bewegen te krijgen en goed voor teambuilding!

Hanan Akachaou, Senior Account Manager De Persgroep Nederland

Boksen verbroedert!

Voor het innovatielab van ons mediabedrijf hebben we een tweedaagse bootcamp georganiseerd in Amsterdam met als doel; het ontwikkelen van innovatieve businessmodellen. We hebben als team te maken met diverse persoonlijkheden en karakters. Het is dan ook een uitdaging om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. De training heeft ervoor gezorgd we elkaar beter hebben leren kennen, in een andere setting dan we gewend zijn. Boksen zorgt voor een hogere mate van respect voor elkaar. Het verbroedert.

Joël Darius, creatief strateeg bij NDC Mediagroep

Gedreven door passie en enthousiasme

Bedankt BoxingFactory voor de uitdagende en vaak intensieve trainingen. Gedreven door passie en enthousiasme worden zowel beginnende als gevorderde sporters tot het uiterste gedreven. Leer collega's op een andere manier kennen door de vele gevarieerde oefeningen die je in teamverband uitvoert. Mijn persoonlijke favoriete is de bekende schop oefening! Het fanatisme en plezier van de coach zorgt ervoor dat ik altijd weer uitkijk naar de volgende les.

Raymond Otto, DevOps bij Tweakers

Scherper de werkweek in

De wekelijkse training zorgt ervoor dat ik mij weerbaarder voel, fitter wordt, een betere conditie opbouw, meer energie krijg maar ook dat ik 2 dagen spierpijn heb, voldaan naar huis ga en mijn werkweek scherper inga. Daarnaast ontstaan vriendschappen die er normaal gesproken niet zouden zijn. Boksen verbroederd! Onze gezamenlijkheid is passie voor bewegen en specifiek voor boksen en dat komt door deze 2 toppers. Deze vakman (en vakvrouw) weten de groep maar ook ieder individueel dusdanig uit te dagen dat je trots bent op wat je gepresteerd hebt.Volgens mij is boksen voor opbouw van conditie, fitheid en gewichtsmanagement de beste methode om verantwoord het strand op te gaan ;-)

Peter Blokland, Manager klantcontact bij de Ondernemer

Leuk, afwisselend en vol energie

Al een tijdje volg ik kickboks les in Utrecht, sinds een paar weken krijg ik ook via mijn werkgever training van Donovan. De tips die hij tijdens deze trainingen geeft zijn meteen ook super behulpzaam bij mijn andere training! Hierdoor heb ik het idee dat ik nog meer uit beide trainingen kan halen en zo echt vooruitgang boek. De trainingen zijn super leuk, afwisselend en vol energie. De uitleg is duidelijk, ook word je goed begeleid en uitgedaagd om net een stapje verder te gaan. Daarnaast is het erg leuk om op een andere manier je collega's te leren kennen. Echt een hele leuke training!

Yldou van Dijk, Academy Manager bij Techionista

Winkelwagen
0