FAQ

Het is heel simpel; je hebt een groep enthousiaste collega’s  nodig en een beschikbaar budget. Vervolgens stem je met ons een dag, plaats en tijd af. 

Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf een budget beschikbaar voor teambuilding activiteiten of voor initiatieven die de gezondheid en weerbaarheid van collega’s verbeteren. Informeer hiervoor bij jouw P&O afdeling of een manager.

 

Nee dit hoeft niet, je kunt Adidas bokshandschoenen lenen van ons. Ondanks dat wij ons best doen om deze zo schoon mogelijk te houden, raden wij omwille van hygiënische redenen aan om je eigen bokshandschoenen aan te schaffen of mee te nemen.  

Sparren is een vorm van training om een wedstrijd (kick)boksen na te bootsen of ervoor te trainen. Tijdens onze trainingen sparren wij niet. Wel gebruiken wij spelvormen en andere methodes om de geleerde technieken een op een met elkaar te oefenen. Hierbij mag je niet naar het hoofd slaan en werken wij gecontroleerd op het lichaam. Hierdoor zijn de trainingen voor iedereen toegankelijk en blijft het voor iedereen leuk!

De trainingen zijn voor alle niveaus. We beginnen altijd bij het begin en bouwen de lessen op zodat iedereen plezier heeft en wordt uitgedaagd. Zijn er collega’s die al wat ervaring of een ijzeren conditie hebben? Geen probleem, we zorgen er altijd voor dat iedereen voldaan de training afsluit. 

De wekelijkse trainingen worden buiten gehouden in overleg op een openbare plek, park of parkeergarage nabij jullie pand. Hebben jullie zelf een eigen gym of binnen ruimte? Dan kunnen de lessen ook binnen worden gegeven. Hebben jullie geen eigen gym en willen jullie  binnen trainen? Dan kunnen wij tegen een meerprijs de trainingen op locatie verzorgen.

Regelmatig sporten leidt tot hogere prestaties, betere concentratie en zelfs een sterkere motivatie. Zij blij, jij blij. The Boxing Factory helpt daar graag een handje bij! En waar beter te beginnen dan vanaf de werkvloer? Diverse onderzoeken wijzen uit dat beweging een positieve invloed heeft op de gezondheid en daarmee het ziekteverzuim verlaagt. Sterker nog; hoe fitter je bent, des te betere prestaties je kent!

Vergaar inzichten over lichaamskracht met diverse stootcombinaties, leer controle te krijgen over je houding en pas strategieën toe om beheersing te behouden. Of dit nu voor, tijdens of na de werktijd plaatsvindt, onze trainingen brengen ontspanning met inspanning. Laat je verrassen door de positieve energie die deze sport geeft en zoek samen met collega’s grenzen op om deze te verleggen. Van beginner tot winner!

Tijdens een eenmalige clinic laten wij jullie in 75 minuten kennismaken met boksen en/of kickboksen. Afhankelijk van het type training en de doelstelling (bijv. teambuilding) die jullie hebben, wordt een special programma voor jullie gemaakt. Vaak worden de clinics gegeven in een traditionele boksschool waar bokszakken hangen en een echte boksring staat, maar dit kan natuurlijk ook buiten!

De wekelijkse teamtrainingen duren 60 minuten en vinden buiten nabij jullie kantoor plaats. Er zit een logische opbouw in de les: iedere keer wordt je kennis op speelse wijze uitgebouwd en je conditie verbeterd.

Voor onze trainingen heb je goede (buiten)sportschoenen nodig, kleding waarin je goed kunt bewegen en die aangepast zijn op het weer. Tot slot is het altijd prettig om  een flesje water bij de hand te hebben.